Netflix нещодавно повідомила своїх глядачів про новий серіал, який з’явиться на їхній платформі . Це ще одна адаптація гри або книги на Netflix. Цього разу глядач перенісся у світ Cyberpunk 2077. Хто відповідає за Cyberpunk edgerunners? Коли з'явилося аніме Netflix? Чи хороші Cyberpunk edgerunners? Ви можете дізнатися в цій статті!

Хто створює Cyberpunk Edgerunners?

Попри численні проблеми після випуску Cyberpunk 2077, у CD Projekt Red були великі плани щодо бренду. Однією з обіцянок розробників було аніме Netflix, яке відбуватиметься в ігровому світі. Cyberpunk Edgerunners — це обіцянка, прем’єра якої відбудеться через два роки після створення, 13 вересня, якщо бути точним.

Творці аніме Netflix зробили ставку на професіоналів. Люди, які створили «Зоряні війни: Видіння» — Масахіко Оцука та Йошікі Уса з Promare — відповідають за виробництво, а Рафал Джакі виступає в якості шоуранера та виконавчого продюсера. Також варто згадати, що Акіра Ямаока – автор саундтреку до Silent Hill!

Дивіться, що зміниться після останнього оновлення Cyberpunk 2077

Хто знявся в Cyberpunk Edgerunners?

Продюсери аніме Netflix подбали про професійне актори озвучення. В англомовній версії, серед інших, знявся Зак Агілар, відомий за серіалами One Punch Man і JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind. Крім того, такі зірки, як: Глорія Гараюа, Вільям К. Стівенс, Марі Вестбрук, Стефані Вонг, Джеймс Корлетт і Джанкарло Еспозіто з Better Call Saul.

Cyberpunk Edgerunners

Огляд Cyberpunk edgerunners

Cyberpunk Edgerunners реалізовано в атмосфера аніме 80-х і 90-х років минулого століття. Усе аніме Netflix просякнуте драмою, насильством і чудовою атмосферою. Звичайно, події відбуваються у всім знайомому Найт Сіті. Місто, де видно поділ на класи. У ньому живуть багаті люди і вкрай бідні люди, які часто хочуть вибратися з поганої життєвої ситуації і стати кимось іншим, кращим.

Саме така людина є головний герой - Девід. Він молодий чоловік, який народився в сім’ї без особливого матеріального становища, але має великі амбіції. Він хоче вступити до академії, чого мати не може собі дозволити. Щоб заробити грошей на навчання своєї мрії, Девід потрапляє в підземний світ Нічного міста. Там він разом з іншими однодумцями, які займаються модифікацією тіла та злочинністю, стає Егераннером.
Сюжет зрілий, але не нудний. Це історія про розбіжності, життєві труднощі та те, як вони впливають на людей.

Однак досить про сюжет, зрештою, ми не хочемо вам розповідати все це! Давайте розберемося з візуалом. Як ми вже згадували раніше, все аніме Netflix створено в кліматі 80-х і 90-х років, саме тому воно відрізняється від інших популярних аніме сучасності. Однак це непогано, Cyberpunk Edgerunners своєрідні та унікальні. Все це барвисте і яскраве. Можна сказати, що світ зображений таким, яким уявляли майбутнє в 1990-х. Місто неонове, одяг барвистий і екстравагантний. Високі коміри і дивні аксесуари одягу можна знайти на кожному персонажі. Місто, як і в грі, яскраве. Камера керується таким чином, що глядач може бачити життя інших людей на задньому плані.

Тепер трохи про саму анімацію. Не всім може сподобатися, коли вони вперше дивляться аніме Netflix. Особливо для молодших глядачів «старий» стиль анімації сцен, особливо сцен бійки, може бути дещо одноманітним або нудним. Однак через деякий час це враження зникає, сцени бійки представлені цікаво і неповторно. З усіх цих причин серія Cyberpunk Edgerunners також задовольнить тих, хто потрапляє в Нічне місто вперше.

Вам подобається аніме Cyberpunk 2077? Перегляньте інші ігри, які вам обов’язково сподобаються! Усі списки можна знайти ТУТ.

Аніме Cyberpunk 2077

Недоліки Cyberpunk Edgerunners

Однак немає нічого ідеального, це точно. Нам потрібно коротко розповісти про недоліки аніме Netflix. Чому коротко? Простіше кажучи, недоліків дуже мало!

Єдині проблеми, які ми помітили під час перегляду Cyberpunk Edgerunners, стосувалися діалогів. Під час перекладу деяких випусків виникали дивні за звучанням фрази, які м’яко порушували весь сенс мовлення персонажа. Крім того, для економії зусиль висловлювання персонажів можуть бути статичними, на фоні яких нічого не відбувається. Протягом 10 епізодів таких ситуацій досить багато, але це не дуже заважає перегляду Cyberpunk Edgerunners.

Нарешті ми залишаємо вам посилання до трейлерааніме Netflix, який вийшов деякий час тому! Натисніть тут, щоб ПЕРЕГЛЯНУТИ.

Хто створює Cyberpunk Edgerunners?

Хто знявся в Cyberpunk Edgerunners?